preskoči na sadržaj

Osnovna škola Dragutina Tadijanovića Zagreb

Vijesti

____________________________________________________________ POZIV UČENICIMA 8. RAZREDA

Autor: Orest Graljuk, 28. 3. 2019.

PRIRODOSLOVNA ŠKOLA
VLADIMIRA PRELOGA
ZAGREB, Ulica grada Vukovara 269
Tel:6184-772,6184-764, fax:6184-780

www.psvprelog.hr
e-mailinfo@psvprelog.hr

 

Poštovani !

 

Pozivamo sve zainteresirane učenike osmih razreda osnovnih škola Grada Zagreba,

da dođu 1. i 2. travnja 2019. godine u Prirodoslovnu školu Vladimira Preloga, gdje će se održati Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2019., u disciplini Eko laboratorij, namijenjenoj učenicima smjera Ekološki tehničar i Kemijski tehničar ( od 9,00 do 15,00 sati).

Natjecanje organizira Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih koja posjeduje dugogodišnje iskustvo organizacije državnih strukovnih natjecanja u Hrvatskoj. Agencija je osmislila novi model natjecanja i kao platformu za povezivanje strukovnog obrazovanja i gospodarskih subjekata uz njihovo sudjelovanje u organizaciji i provedbi natjecanja kako bi se osigurala vidljiva međusobna poveznica između strukovnih škola i tvrtki.

Jedna od glavnih svrha novoga modela natjecanja je promocija i popularizacija strukovnog obrazovanja te poticanje učenika završnih razreda osnovnih školana upis u strukovne škole.

Posjetom Državnom natjecanju WorldSkills Croatia – disciplini Eko laboratorij učenici će dobiti priliku vidjeti koje mogućnosti pruža strukovno obrazovanje, osobno se uvjeriti u atraktivnost strukovnih zanimanja i prilike za obrazovanje koje mogu dobiti u strukovnim školama te, u konačnici, vjerujemo da će mnogi i odabrati nastavak svoga školovanja u nekom strukovnom obrazovnom programu.

Škola domaćin - Prirodoslovna škola Vladimira Preloga će prirediti radionice naziva „Isprobaj svoju vještinu“ gdje će zainteresirani učenici osmih razreda i ostali posjetitelji moći vidjeti što učenici navedenih smjerova rade tijekom svog školovanja.

 

Dolazak možete najaviti na broj telefona tajništva škole  01 6184 780  ili na e-mail info@psvprelog.hr .

 

Ravnatelj Prirodoslovne škole Vladimira Preloga
gosp. Zlatko Stić,dipl.ing.
POVEZNICE

 

 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

 

Pravobranitelj za djecu

unicef

Plavi telefon

Hrabri telefon 0800 0800

Vodič kroz zanimanja

Portal 
za škole

 

 
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 9. 2017.

Ukupno: 204634
Ovaj mjesec: 970
Ovaj tjedan: 146
Danas: 4
 
 > Profesionalno informiranje i usmjeravanje učenika
CMS za škole logo
Osnovna škola Dragutina Tadijanovića Zagreb / Bolnička 60A, HR-100090 SUSEDGRAD Zagreb / os-dtadijanovica-zg.skole.hr / ured@os-dtadijanovica-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju